1. Home
  2. Lentile de contact
  3. Lentile de contact de unica folosinta, DAILIES TOTAL 1 30 lentile/cutie
Lentile de contact de unica folosinta, DAILIES TOTAL 1 30 lentile/cutie
Lentile de contact de unica folosinta, DAILIES TOTAL 1 30 lentile/cutie

Lentile de contact de unica folosinta, DAILIES TOTAL 1 30 lentile/cutie
Referinta #11707

Alcon
149.00 lei 159.00 lei In stoc
Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 29 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 5.80 lei.
Cumpara in rate
Credit Europe Bank: 4 rate, Banca Transilvania: 2 rate, BRD: 6 rate
Termen de livrare
2-5 zile lucratoare
Alte informatii
Garantie de conformitate 2 ani. Retur 14 zile.
Adauga la favorite

Descriere

DAILIES TOTAL1 este prima si unica lentila de contact cu un continut variabil de apa, premiata cu Optician Awards la categoria lentila de contact a anului 2014. Iata de ce lentilele DAILIES TOTAL1 sunt atat de confortabile, incat nici nu le simti: TEHNOLOGIE INOVATOARE - Prima si unica lentila de contact cu un continut variabil de apa, de la 33% in interiorul lentilei la peste 80% spre suprafata, ajungand la peste 99% la marginea lentilei. TRANSMISIBILITATE LA OXIGEN - Cea mai mare transmisibilitate la oxigen comparativ cu celelalte lentile zilnice existente, Dk/t = 156. LUBRIFIERE - Lubrifiere superioara care depaseste nivelul oferit de alte lentile de contact concurente. CONFORT - Confort exceptional de la aplicare si pana la sfarsitul zilei.

Caracteristici

Tip lentila contact Unica folosinta Raza curbura 8.5 mm Diametru 14.1 mm Ambalaj 30 buc / cutie Tip purtare Port de zi - unica folosinta Material Silicon-hidrogel Tip corectie lentile Miopie si Hipermetropie Lentile contact DAILIES TOTAL 1

Recenzii (0)

Adauga recenzie

Recomandari

Accesorii

Newsletter

Indrazneste sa te abonezi pentru cele mai noi oferte Optiblu